2 Ağustos 2012 Perşembe

Herkesin Bir "Çalışma Odası" Olmalı



Yekta Kopan ve Çalışma Odası

Günaydınlar bloggerlar,takipçiler ve internet sevdalıları.Şu yaz ah gelir mi derken işte ağustos ayına da girdik bile.Günlerin akıp geçtiği bir ömüre merdiven dayadığımız aşikardır.Geride anılar,özel eşyalar ,yaşanmışlıklar,güzellikler kaldıysa ne mutlu.


Bugün size ntvmsnbc'nin sitesinde farkettiğimiz bir bölümden bahsetmek istiyorum.Buranın adı Çalışma Odam tıkladığınız taktirde sizi oraya ulaştıracaktır:) 

Yönetmen,girişimci,müzisyen kısacası yaşadıklarını başarıyla harmanlayan insanların çalışma odalarını bizim için incelemişler.Öyle ki hayatları boyunca değer verdikleri objeleri,oyuncakları,kitapları,tabloları da bu yerde ve her birinin farklı hatırası,güzelliği ve katkısı vardı hayatlarına.Üstelik 360 derece döndürülüp gezilebilecek bir görüntü ile inceliyorsunuz odaları.

Beni Yekta Kopan'ın oyuncakları heyecanlandırmıştı mesela.Seslendirdiği animasyonlardaki karakterlerden oluşmuştu bazısı.Sitede ilerlerken göreceksiniz belirtilmiş objelerin üzerine tıkladığınızda kişinin onunla ilgili konuşmasını izleyeceksiniz.Bir de arkada çalan klasik müzik oldukça ilham verici,sakinleştirici.

Pınar Kür ve Çalışma Odası


Bu siteyi inceleyip de sahip olduğunuz hatıra dolu objeler gözünüzün önünde canlanıyorsa hiç durmayın onları bir araya toplayın.Ya da hayal ettiğiniz yere ulaşıp dönüp geriye baktığınzda bu şeyler sizi heyecanlandırsın.Bazen bir sinema biletini saklamak bile ya da çocukken çiğnediğiniz bir cikletin ambalajı yıllar sonra baktığınızda sizi mutlu etmeli.

İşte bugün farklı bir şey yapıp burayı inceleyebilirsiniz.Belki de bir gün sizin çalışma odanız ziyaret edilecek kim bilir ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder