16 Ağustos 2012 Perşembe

Bırakın Ağaçlar Kişiliğinizi Anlatsın

     
Kişilik analizi bayıldığımız konulardan biri biz kadınlar kişiliğimiz bize biraz daha anlatılsın isteriz.Gerçi her insan buna neredeyse meraklıdır.İsimden,elden,yüz şeklinden kişilik analizini duymuştum da ağacı ilk kez gördüm ve paylaşmak istedim.Ağaç deyip geçmeyin bakın neler neler var.


Öncelikle doğum tarihine göre belirleniyor :


23 ARALIK- 31 ARALIK ELMA AĞACI 
01 OCAK - 11 OCAK KÖKNAR 
12 OCAK - 24 OCAK KARAAĞAÇ 
25 OCAK - 03 ŞUBAT SELVİ 
04 ŞUBAT - 08 ŞUBAT KAVAK 
09 ŞUBAT - 18 ŞUBAT SEDİR 
19 ŞUBAT - 28 ŞUBAT ÇAM 
01 MART - 10 MART SALKIMSÖĞÜT 
11 MART - 20 MART IHLAMUR
21 MART - MEŞE 
22 MART - 31 MART FINDIK 
01 NİSAN - 10 NİSAN ÜVEZ 
11 NİSAN - 20 NİSAN AKÇAAĞAÇ 
21 NİSAN - 30 NİSAN CEVİZ 
01 MAYIS - 14 MAYIS KAVAK 
15 NİSAN - 24 MAYIS KESTANE
25 MAYIS - 03 HAZİRAN DİŞBUDAK 
04 HAZ. - 13 HAZİRAN GÜRGEN 
14 HAZ. - 23 HAZİRAN İNCİR 
24 HAZİRAN HUS 
25 HAZİRAN - 04 TEMMUZ ELMA AĞACI 
05 TEMMUZ-14 TEMMUZ ÇAM 
15 TEMMUZ- 25 TEMMUZ KARAAĞAÇ 
26 TEMMUZ- 04 AĞUSTOS SELVİ 
04 AĞUSTOS-13 AĞUSTOS KAVAK 
14 AĞUSTOS-23 AĞUSTOS SEDİR 
24 AĞUSTOS - 02 EYLÜL ÇAM 
03 EYLÜL - 12 EYLÜL SALKIMSÖĞÜT 
13 EYLÜL - 22 EYLÜL IHLAMUR
23 EYLÜL ZEYTİN 
24 EYLÜL - 03 EKİM FINDIK 
04 EKİM- 13 EKİM ÜVEZ 
14 EKİM- 23 EKİM AKÇAAĞAÇ 
24 EKİM - 11 KASIM CEVİZ 
12 KASIM - 21 KASIM KESTANE
22 KASIM - 01 ARALIK DİŞBUDAK 
02 ARALIK- 11 ARALIK GÜRGEN 
12 ARALIK- 21 ARALIK İNCİR 
22 ARALIK KAYIN 


    
Ağaçlar böyle peki ya analizleri işte geliyor :


ELMA : ( AŞK ) Cazibeli, Fiziksel olarak dikkat çekici ve etkileyici… Hoş bir auraya sahip. Flörtöz ve maceraperest ama hassas ve her zaman aşık bir tip. Sevmeye ve Sevilmeye meraklı. Sadık ve hassas bir eş. Cömert. Bilimsel konulara yeteneği var. Bugün için yaşar. Hayal gücü yüksek.

DİŞBUDAK : ( HIRS ) Farklı bir çekiciliğe sahip, hayat dolu, talepkar, düşüncesizce hareket eden ve eleştirilere kulak asmayan biri. Hırslı, akıllı, yetenekli, kaderine hükmetmeyi seven, egoist olmaya elverişlidir. Ama ona güvenebilirsiniz. Bazen beyni kalbine hükmedebilir. İlişkileri çok ciddiye alır ve sadıktır.

KAYIN : ( YARATICILIK ) İyi bir zevki vardır. Görünüşe ve kendi görüntüsüne önem verir. Meteryalist sayılır. Hayatı ve kariyeri için çok ve düzenli çalışır. Ekonomiktir. Gereksiz risklere girmez. Makul bir tiptir. Diyet ve sporla fiziğine dikkat eder.

HUS : ( ESİNLENME ) Hayat dolu, ekliyeyici, elegan, arkadaş canlısı, gösterişten uzak, mütevazi, aşırılıktan hoşlanmayan, kaba şeylerden nefret eden biridir. Doğal ve sakin bir yaşamı tercih eder. Fazla tutkulu değildir. Hayal gücü yüksek ve az hırslıdır. Sakin ve Uygun ortamlar yaratır.

SEDİR : ( GÜVEN ) Zarif, her ortama ayak uydurabilen, lüksü seven, sağlığına dikkat eden, kendine güvenen, başkalarına da biraz yukarıdan bakan biridir. Kararlı, Sabırsız ve Başkalarını etkilemeyi sever. İyimserdir ve beceriklidir. Tek ve Gerçek Aşkını bekler. Çabuk karar verir.

KESTANE : ( DÜRÜSTLÜK ) Alışılmadık bir güzelliği vardır ve insanları etkilemek gibi bir derdi yoktur. Adil ve neşelidir. Doğuştan Diplomattır. Çok kolay huzursuzluğa kapılır ama her türlü ilişkisin de hassasdır. Bazen olağandışı davranır. Sevgili bulmakta güçlük çeker.

SELVİ : ( SADAKAT ) Güçlü, fiziksel olarak kaslı, her ortama uyabilen, hayatla fazla uğraşmayan, hoşnut, iyimser, paraya meraklıdır. Yalnızlıktan nefret eder. Kolay kolay tatmin edilemeyecek kadar tutkuludur. Ama sadıktır. Moodu çabuk değişir. Kurallara boyun eğmez. Biraz da ukela ve ilgisizdir.

KARAAĞAÇ : ( ASİL ) Müşfik, fiziksel olarak düzgün, giyimine dikkat eden, taleplerin de aşırılığa kaçmayan, insanlara neşe verebilen, liderlik etmeyi seven ama kendisinin altta olmayı sevmeyen biridir. Dürüst ve sadık bir eştir. Başkaları için karar vermeyi sever. Cömerttir. Pratik zekası güçlü ve iyi bir espri anlayışı vardır.

İNCİR : ( HASSASİYET ) Çok güçlü, bağımsız, tartışmalara ve zıtlıklara fazla izin vermeyen, aile hayatına düşkün, iyi bir baba ve hayvanseverdir. Sosoyal bir kelebek gibidir. Espriden anlar, aylaklığı ve tembelliği de sever. Bencilliği vardır. Akıllı ve pratiktir.

KÖKNAR : ( GİZEM ) Sıradışı bir zevki vardır. Sofistike ve kadirsinastır. Güzel olan her şeyi sever. Dikbaşlı, çabuk moodu değiştiren, bencil olmasına rağmen kendisine yakın olanlarla ilgilenen biridir. Çok mütevazi olduğu söylenemez. Hırslıdır ve memnun edilmesi zor bir sevgilidir. Çok arkadaşı vardır ve ona çok güvenebilirsiniz.

FINDIK : ( OLAĞANÜSTÜ ) Çekici, anlayışlı, insanları nasıl etkileyeceğini bilen, fazla talepkar olmayan, sosyal hayatta aktif ve girişken hatta dövüşken biridir. Popülerdir. Psikolojik durumu çabuk değişir. Kaprisli bir aşıktır. Ama dürüst ve eşine toleranslı davranır. Kusursuz bir yargı yeteneği vardır.

GÜRGEN : ( ZEVK SAHİBİ ) Cool bir güzel. Dış görüntüsüne ve bakımlı olmaya dikkat eder. Zevk sahibidir. Başkalarını kendinden fazla düşünür. Hayatı mümkün olduğunca kolay bir hale getirmeye çalışır. Disiplinli bir hayat için kılavuzluk eder. İlişkilerinde kibardır. Farklı sevgililer bulmak ister. Duygularıyla ilgili olarak mutluluğu yakalaması kolay olmaz. Çoğunlukla da başkalarına güvenmez ve kararlarından asla emin olmaz.

IHLAMUR : ( ŞÜPHE ) Hayatın ona getirdiklerini kabul eder. Kavga ve tartışmadan nefret eder. Çalışkandır. Tembelliği ve bencilliği hiç sevmez. Streslidir. Yumuşak huylu ve merhametlidir. Arkadaşları için çekinmeden fedakarlık yapar. Becerikli olmasına rağmen bunları değerlendirmesini bilmez. Mızmızdır, kıskanç ama vefalıdır.

AKÇAAĞAÇ : ( ÖZGÜR ZEKA ) Hayal gücü ve orjinallikle dolu hiç de sıradan olmayan biridir. Utangaç, hırslı, gururlu, kendine güvenen, yeni deneyimlere aç biridir. Genellikle sinirli ve gergin bir yapısı vardır. Hafızası kuvvetlidir. Çok kolay öğrenir. Aşk hayatı biraz karmaşıktır. Başkalarını etkilemeyi sever.

MEŞE : ( CESARET ) Sağlam yaradışlı, cesur, güçlü, bağımsız ve girişkendir. Acıma duygusu çok yoktur. İşini şans’a bırakmayı sevmez. Ayaklarını yere sağlam basmak ister. Hareketlidir.

ZEYTİN : ( ERDEM ) Makul biridir. Güneşi ve sıcak havaları sever. Kibar duyguları vardır. Agresyon ve şiddetten kaçınır. Sakin ve toleranslıdır. Adalet duygusu gelişmiştir. Hassas kıskançlıktan uzak bir yapısı vardır. Okumayı ve sofistike insanlarla muhatap olmayı sever.

ÇAM : ( TİTİZ ) Uyumlu ilişkileri sever. Dinç ve güçlüdür. Nasıl rahat edebileceğini bilir. Doğal ve hareketli biridir. İyi bir partnerdir. Çok arkadaş delisi değildir. Çabuk aşık olur ama ateşi çabuk söner. Herşeyden kolay vazgeçebilir. İdeali bulana kadar her şey geçicidir. Güvenilir ve pratiktir.

KAVAK : ( TATMİNSİZ ) Fazla kendine güvenmeyen, sadece gerektiği zaman cesaretli olan biridir. Arkasının güçlü olmasını ve sıkı insanlarla muhatap olmasını sever. Çok seçicidir. Genellikle yalnızdır. Artistik bir doğası vardır. Kin tutar. İyi bir organizatördür. Felsefik takılmayı sever. Ama her durumda ona güvenilebilen biridir. İlişkilerini de çok önemser.

ÜVEZ : ( HASSASİYET ) Dikkat çekici, neşe verici, bencillikten uzak, dikkat çekmeyi seven biridir. Hayata bağlıdır. Yerine ve duruma göre hem bağımlı hem de bağımsız olabilir. Zevklidir. Duygusal, hassas, tutkulu ve artistik özellikleri vardır. İyi bir eş olur ama çok zor affeder.

CEVİZ : ( TUTKU ) Garip ve zıtlıklarla dolu biridir. Egoist ve agresiftir. Beklenmedik tepkiler gösterir. Asil bir ruhu vardır. Spontandır. Çok hırslıdır ve hiç esnekliği yoktur. Zor ve alışılmışın dışında bir eş’tir. Çok zor beğenir. Çok kıskanç ve tutkuludur. Sadece takdir eder. Uyum göstermek için fazla fedakarlık etmekten de hoşlanmaz. İlginç stratejiler üretmeyi sever.

SALKIMSÖĞÜT : ( MELANKOLİ ) Güzel ve çok melankoliktir. Etkileyicidir. Güzel ve zevkli şeylere meraklıdır. Seyahat etmeyi sever. Hayalperesttir. Kaprisli ama dürüsttür. Başkalarının duygularına önem verir. Çabuk etki altında kalır ama beraber yasanması zor biridir. Talepkardır. Sezgileri de kuvvetlidir. Aşıkken acı çeker ama demir atabileceği birini bulabilir.


İşte böyle bu arada ben bir elma ağacıyım :) 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder