13 Ağustos 2012 Pazartesi

Biri 10 Dakikalık Dizi Mi Dedi ?



Başlıktan da anlaşılacağı üzere 1o dakikalık ve hatta bazı bölümleri 7 dakikayı bile aşmayan bir dizi tanıtacağım size;Dating Rules From My Future Self.

Tee Amerikanyalarda çekilen bu dizi "adamlar yapıyor cidden" dedirtiyor insana.Türkiye'de dizilere bir film izler gibi vakit ayıranları gördükçe böyle alternatifleri vatandaşlara tanıtmak boynumun borcu oldu artık.




Üç kız arkadaşla bir evi paylaşan bir kızın bir gün gelecekteki kendileriyle iletişime geçmeyi hayal etmesi ve bunun gerçekleşmesi öyküsünü anlatıyor dizi.On yıl sonraki kendisinden telefonuna mesajlar alan kız hayatını bu tavsiyelere göre şekillendiriyor.Güldürüyor ,eğlendiriyor ama en önemlisi çabucacık bitiyor.Bazen niye biraz daha uzun eğil bile diyorsunuz öyle ki bir sezonu bir saatte izlemeniz kuvvetle muhtemel :)



Imdb'den de iyi puan (7.8) almış dizi.Takipçisi oldukça çok görünüyor.Başrol oyuncusunun (Alison Becker)sempatikliği ve sevimliliği de eklenince dizi izlettiriyor kendini.
Canım memleketimde yok özeti,yok özel bölümü yok şusu busu yok reklamı derken iki hatta üç saatini bir dizi bölümüne veren halkıma iftiharla sunuyorum,karar sizin ...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder