11 Eylül 2012 Salı

11 EYLÜL





Çoğusu 11 Eylülü lanetlese, o günde kaybettiklerini anımsayıp üzülse de Müslümanın adının kirletilmeye çalışıldığı bu tarih ,  muhtemel ki diğer çiftler gibi bizim de sevgiyle andığımız bir gündür. 

Annem yılların su gibi akıp geçtiğini söylediğinde ona hak vermişsem de tanıklık eden kendim olunca  farkındalığım bir kaç kat arttı sanırım :)

İşte 1 yılı geride bırakmanın huzuruyla bu postumu yazıyorum. Her türlü övgüyü hak eden Esas Oğlan 'a gönlümde konakladığı için binlerce teşekkür ...

Hanımlar biliyorum hassas varlıklarız; ancak özel tarihlerimiz olmasın, beklenti içine girmeyelim, hediye beklemeyelim, değer bulmak istiyorsak önce değer verelim. 


"Onlar Ki;Rabbimiz, eşlerimiz ve çocuklarımız hususunda gözümüzü aydın kıl, bizi müttakilere imam yap, derler."  (Furkan,74)





6 yorum:

  1. Ne çabuk geçmiş Burcu...
    Ne çabuk yıllanmışsın ve yıllanacağım..
    Daha dün gibi hatırlıyorum o heyecanlı günlerini, koşturmacalarını.Allah hayr üzere bir ömür versin. Birbirinize göz nuru olun ve kalın...
    Ve mutluluğunuza yeni sevinçler katsın Rabbim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorma günlerdir bir yılın nasıl geçtiğini ,hala her karesinin bizde canlı oluşunu düşünüyorum :) Sizin de az kaldı nasipse yıllanmananıza ,Rabbim hayırlı ömür hayırlı ölüm nasip etsin .

      Amin dilediğin güzellikler seninle de olsun Ayşe Büşra ...

      Sil
  2. Yıllar gelip geçse de yaşanmışlıklar hayatı anlamlı kılıyor. En sevdiğin ile en önemli ve özel anları geçirmek öyle kelimelerle anlatılamıyor. Yıllar teker teker geçiyor ama sevgiler katlanarak çoğalıyor. Sevginin değeri değer buldukça artıyor ve sevmek en büyük insani refleks oluyor. 1 yıl geçti geçmesine de sevmek çok şükür hiç tükenmedi, tükenmez inşaallah.

    YanıtlaSil
  3. esas oğlana ve esas kıza hayat merdivenlerini elele birbirlrini anlıyarak çıkmalarını ve hayat penceresinden de anlamlı bakmalarını temenni ederim .Nice yılları kalbinizdeki sevgi gözlerinizdeki pırıltıyla huzurlu ve mutlu geçirin inşallah. Anneniz Göksal.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu güzel mana dolu temennilerin için ellerinden öperim Anne Göksal :) Umuyorum sizler de bu güzelliklerle huzur içinde birer nine dede olursunuz :)

      Sil
  4. inşallah bizde artık < bir masalmış geçen yıllar << der köşeciğimizde otururuz .Sevgiyle kalın

    YanıtlaSil